Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

SPONSORING

  JE BENT HIER:   MERWEDE   |   SPONSORING   |   ALGEMEEN   |  
     
  Sponsoring is voor een vereniging als Merwede onmisbaar. Naast de contributie is dit een van de belangrijkste inkomstenbronnen die gebruikt worden om te kunnen voldoen aan de sportieve ambities en te groeien als vereniging. Met de meeste van onze sponsoren hebben we al een hele lange relatie. Tevens is Multiplaat onze hoofdsponsor en is er sinds kort sprake van een businessclub!

Klik voor meer informatie over:      
           
Sponsorkleding   Sponsorkleding   Adverteren
         
SPONSORKLEDING   RECLAMEBORD   ONZE SPONSOREN!
           
Korfsponsoring   Online adverteren   Sponsorkleding
         
KORFSPONSORING   ADVERTEREN   CONTACTPERSONEN


Ons sponsorbeleid is gericht op de relatie. We willen niet ‘onze hand ophouden’, maar daadwerkelijk iets betekenen voor onze sponsoren. Met een groot ledenbestand bereiken we veel gezinnen in Sliedrecht en omstreken en onze ploegen spelen veel wedstrijden, waarbij onze shirtsponsoren directe exposure krijgen.

Met zo’n 2000 bezoekers per week op ons korfbalterrein zijn onze reclameborden letterlijk blikvangers. Voor alle leden en relaties wordt er bij de start van het zaalseizoen een luxe presentatiegids uitgegeven. Jaarlijks ontvangen sponsors, leden en andere verenigingen uit de regio deze full colour gids. Sponsors hebben de mogelijkheid te adverteren door middel van een advertentie en/of advertorial.

Met gemiddeld een groeiende 6000 bezoekers per maand wordt de website van S.K.C. Merwede goed bezocht. Leden, familieleden en andere verenigingen lezen wedstrijdverslagen en andere nieuwsberichten. Merwede biedt de mogelijkheid uw reclameuiting/logo te plaatsen op onze website.

De sponsorcommissie is verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met bestaande sponsoren en het zoeken naar nieuwe bedrijven/instellingen die door middel van sponsoring invulling geven aan hun maatschappelijke betrokkenheid. In ruil hiervoor biedt Merwede deze sponsoren de kans zich te profileren op diverse manieren. Een sponsor is geen donateur, maar een relatie! Dat is waar het ons om gaat. U kunt ons bereiken via sponsoring@skcmerwede.nl!  
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging 

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca