Merwede logo   Adres veld en zaal  |  Instagram    
  Merwede logo   HOME      NIEUWS      VERENIGING      COMPETITIE      JEUGD      SPONSORING      FOTO      CONTACT    
           
       
         
   

KLEDING EN GEVONDEN VOORWERPEN

  JE BENT HIER:   MERWEDE   |   VERENIGING   |   ALGEMEEN   |   KLEDING EN GEVONDEN VOORWERPEN  
     
 
Kleding en schoenen zijn duur, zeker als kinderen hard groeien en er snel weer nieuwe kleding of schoenen aangeschaft moeten worden. Wist je dat het ook mogelijk is om gebruik te maken van de kleding en schoenen die leden aan onze vereniging hebben gegeven? Vaak zijn deze nog goed bruikbaar. De kleding en schoenen zijn gratis voor onze leden. Een kleine bijdrage is natuurlijk erg leuk maar niet verplicht. De bijdrage komt weer ten goede aan de jeugd. Ook kunt u bijvoorbeeld een keer een (extra) bardienst draaien of neem een kijkje bij de openstaande vacatures. Daar is de vereniging erg mee geholpen.   Bernadette Struijk
   
  MEER INFORMATIE

Bernadette Struijk

kleding@skcmerwede.nl   

Ook als je zelf kleding of schoenen hebt die je niet meer past kan je deze inleveren, Zo kunnen we weer anderen blij maken. Zoek je een bepaalde maat of heb je kleding die te klein is, stuur een mail naar kleding@skcmerwede.nl.

Voor gevonden of verloren kleding kun je een mail sturen naar kleding@skcmerwede.nl.
De gevonden kleding blijft een tijdje in de hal van onze kantine hangen (bij binnenkomst aan de kapstok aan de rechterzijde). Kijk in eerste instantie daar even als je iets kwijt bent.

BEKIJK DE GEVONDEN VOORWERPEN  

Na twee maanden geven we de gevonden kleding ook weg. Kleding kwijt tijdens het zaalseizoen? Vraag het ook even na bij de beheerder van de betreffende sporthal.

Sponsorkleding
Sommige teams hebben gesponsorde trainingspakken tot hun beschikking. Merwede/Multiplaat wil deze trainingspakken graag netjes houden en heeft daarom een aantal regels voor het gebruik hiervan: Afspraken sponsorkleding
 
     
   
         
         
         
         
         
   

Vereniging

Competitie 

Jeugd 

Contact 

   
   

 

 

 

   
         
    Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan eens onze A-tot-Z pagina!    
         
    Bal  © Merwede/Multiplaat, korfbal sinds 1938 
Deze website is ontworpen en gesponsord door: Devaca